Старши треньорът на Септември – Светослав Петров, сподели след края на срещата с ЦСКА, че е останал разочарован от подмятанията към адрес на неговите футболисти.

„Каквото и да коментирам след мача ще изглежда едва ли не като оправдание. Казах, че дълги години съм бил футболист, а след това и треньор в ЦСКА и винаги съм вил възпитаван и са изисквали от нас да излизаме с чест и достойнство, и по този начин да се постигат победите”, каза Петров.

„Аз не съм убеден, че в този мач беше така. Искам да кажа на всички, защото чух много обидни подмятания към мен, че ние играхме единствено за себе си. Не може тези млади момчета да бъдат обиждани и да им се говорят някакви неща, които нямат истина. Затова се скарах с част от феновете, защото ни обвиняваха, че едва ли не играем за някой друг. Не, ние играем за себе си. При последната смяна, момчето, което влезе – Захари Атанасов е роден 2005 година. Как да му кажем, разбирате ли? За мен някои неща са обидни”, допълни той.

„Другото, за което съжалявам е, че през първото полувреме имахме ситуации и трябваше да отбележим поне един гол. Все пак срещу ЦСКА, когато не отбележиш гол, няма как да разчиташ  на нещо повече”, каза още специалистът.