Отборът на Етър приема утре ЦСКА в отложен двубой от 3-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на "болярите" - Светослав Петров, призна, че срещу такъв съперник играчите му няма какво да губят. 
 
“За отбори като нашия тези мачове са най-сладки. Както за футболистите, така и за феновете и треньорите. Надявам се, че играчите ще успеят да дадат най-доброто от себе си и да успеем да вземем нещо. В нашата ситуация всяка една точка е важна. Равенството също ще бъде успех за нас. Къде е ЦСКА и къде е Етър в този момент? Както като класиране, така и като точково съотношение, бюджети и т.н. Няма база за сравнение”, сподели Петров пред “Мач Телеграф”. 
 
Според него в отбора има настроение след победата над Ботев Враца в миналия кръг.
 
“Вече може да се каже, че свикнах с обстановката в клуба. Още се напасваме с футболистите, но като цяло всичко е наред. В срещи като предстоящата може всеки да се покаже и да докаже, че има качества. Трябва да излязат с чисти глави. Няма какво да губим в тази среща. Всичко се случва. Имаме идея и план за двубоя, но какво ще се случи зависи от тези на терена. Всичко е в техните глави.
 
Настроението в отбора е нормално след победата и два мача без загуба. Трябва да затвърдим това представяне, защото във футбола прекаленото залитане не е хубаво. Реално все още нищо не сме постигнали. Все още сме на последното място”, каза още наставникът на Етър.