Новият наставник на Септември София – Светослав Петров, остана много доволен от спечелената точка срещу Левски в официалния си дебют начело на столичани. Двубоят на стадион „Васил Левски” завърши без голове – 0:0.

„Няма как да не бъда доволен след играта, която показахме. Планът за мача ни бе такъв - да затворим пространствата, особено за фланговите играчи на Левски. Имахме ситуации и през първото полувреме, и през второто, донякъде липса на шанс, липса на умения, но съм доволен от себераздаването и влагането. За една седмица момчета успяха да разберат какво искаме от тя. Още повече с няколко изречения преди мача, защото видяхме, че Левски излезе с различни играчи от това, което бяхме свикнали да виждаме от състава им срещу отбори от нашата черга”, сподели той след мача.

„Спрямо противника и играчите, ще определяме схемата ни на игра В зависимост от противника и функционалното състояние на играчите ще определяме схемата. От себераздаването и играта в защита съм изключително доволен. Съжалявам, че в някои моменти не успявахме да задържим топката. Хубавото е, за че като загубехме топката, компенсирахме със себераздаване”, сподели още младият специалист.