Треньорът на Етър – Светослав Петров, бе изключително афектиран след загубата с 0:1 от ЦСКА. Наставникът намекна, че е огорчен от съдийските решения, но не пожела да ги коментира.

По думите на Петров бившият му тим ЦСКА „не е знал къде се намира“ през първото полувреме.

„Няма как да не оценя високо играта на отбора. И като индивидуалности, и като отбор съм доволен. Както обичаме да се шегуваме във футболните среди – вижте съблекалянта. Знам колко са сериозни глобите, но жалко. Просто жалко. Гледах ситуациите. Засада...Свирено е вече, много съм афектиран. Моите уважения, но ЦСКА не знаеше къде се намира първото полувреме. Имаме мач на „Армията“ след няколко дни, сигурен съм, че ще се представят по друг начин. Жалко, жалко...От толкова добър мач излизаме с празни ръце“.

„Пътят е много дълъг. Един или два мача, че сме изиграли добре, нищо не променят. Опитвам да съм честен с футболистите. Когато нещата са окей – казвам, същото и когато не са окей. ЦСКА се възплозва от една наша грешка. Преди мача се шегувах с Хайнц, че се радвам, че не играе и да не влиза през второто полувреме“.

„Днес специално в ситуациите, в които имахме възможност да вкараме, не ни достигна късмет. В ситуациите, в които вкарахме, не ни достигна друго. Излизаме с 0 точки. Надявам се, че ще опитаме да се възползваме от играта и положителното представяне. Дадохме свидни жертви, срещу Славия други хора ще могат да се изявяват“.