Левски играе добър футбол и обича да контролира играта на терена, но отборът е длъжен да създава повече положения и да вкарва голове. Това мнение изрази новопривлеченият централен защитник Ноа Сонко Сундберг, който пристигна на лагер в Турция след края на уастието на родната му Гамбия на Купата на африканските нации.

"Чувствам се страхотно и съм приятно изненадан от атмосферата в Левски", заяви той в интервю за телевизията на 26-кратните шампиони.

"Подписах договор още през ноември и съм доволен, че вече съм в отбора. Имах среща с треньора, той ми направи добро впечатление и взех бързо решението да се присъединя към Левски. Двамата с него разбираме футбола по сходен начин и се надявам да постигнем много успехи“, заяви гамбиецът.

"Гледах едно полувреме от последната контрола и видях положителни неща. Левски обича да държи топката и да владее играта, но има проблеми в завършващата фаза. Определено трябва да създаваме повече положения и да вкарваме по-често“, продължи той.

"Нашата мисия е да бъдем успешни и да побеждаваме. Надявам се това да се случи още през пролетния полусезон", завърши бранителят.