Треньорът на казахстанския Кайсар Стойчо Младенов, който постоянно се спряга за нов наставник на ЦСКА, обяви, че има подобрение в ситуацията на „Армията“.

„ЦСКА се развива. Все още няма успехите, които ние искаме, но нещата се подобряват. Време е ЦСКА да се поздрави с поредната титла. В Българя се говореше, че може да си тръгна от Кайсар, но в Казахстан беше ясно, че ще продължа договора си. Стойчо Стоилов не е причината да не съм в ЦСКА. Няма конкретна причина за това“, обясни Младенов в предаването „На ринга“.

Той призна, че не се впечатлява особено от прякора Неустойчо, който получи покрай работата си при „червените“. Младенов уточни, че е получил огромната сума от над 240 000 лена като един от кредиторите на автентичното дружество ПФК ЦСКА. Младенов обаче не коментира дали ще изпълни обещанията си даде 10 процента от тази сума за „червените“ ДЮШ.

„Не бях получавал 10 месеца заплата. В името на ЦСКА търпях и стисках зъби. Имах уговорка с феновете, че няма да си тръгна и я спазих. Тогава никой не попита как се чувствам“, обясни той.

„Ще коментирам темата ЦСКА в подробности, в детайли, когато се върна, ако въобще го направя. Манталитетът ми не позволява Наско Сираков да отиде на „Армията“, а аз – на „Герена“. Навсякъде другаде няма да има проблеми, но в България сме крайни и подобни назначения са неосъществими“, завърши той.