Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, застана пред медиите преди заминаването на тима за Турция. "Червените" ще стартират зимната си подготовка в южната ни съседка. 

"Заминаваме с по-малка група, утре ще дойдат и останалите. Събираме се и продължаваме да работим. Футболистите са в добро настроение. "Шампионска подготовка" са силни думи. Подхождаме по същия начин, не е по-различно", заяви Младенов. 

"В София остана Жуниор. Към лагера очакваме и нови, ще ги обявим, когато всичко приключи успешно. Можете да черпите точната информация от нашия сайт." 

Антон Узунов 
15 снимки

"Нека не коментираме Карол Метс, нищо не мога да Ви кажа. Не очаквам Жорди Кайседо да бъде продаден. Наш футболист е и ще разчитаме на него до края на шампионата", допълни специалистът. 

"Брадли е изключително коректен човек, професионалист. Говорил съм с него и очаквалм същото себераздаване, дори по-добро представяне през пролетта. Както от него, така и от всички. Нямам никакво колебание и съмнение в неговите възможности и в себераздаването му. Дали ще подпише е въпрос на време и на разговори." 

"Това са всички контроли. Като се върнем, имаме запланувана една контрола. Иска ми се още една, но до този момент не можем да намерим противник", призна Младенов.

"Това е отворен процес, стига да се появи нещо качествено и според джоба ни - ще бъдем активни. Юношите трябва да демонстрират постоянство и качества. На всички ще се даде възможност, ротациите ще ги продължим, за да ги подготвим, за да бъдат с еднакъв игрови ритъм на старта на шампионата." 

"Пожелавам си всичко, което не се е случвало последните 14 години - успешен шампионат и да завършим на върха на пирамидата", завърши Младенов.