Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри причината за моментния срив в представянето на „армейците“.
 
„В един момент се оказва, че мачовете за купата на България и Лигата на конференциите ни идват повече, тъй като част от футболистите имаха нарушена подготовка и не всички са в еднакъв ритъм. Това налага да правим ротации. В някои случаи те се оказаха успешни, друг път сбъркахме. Отлагането на мачовете ни помогна, тъй като съхранихме силите на играчите. Ако не го бяхме направили, сега ситуацията щеше да е по-тежка“, заяви Младенов в "Арена спорт".
 
Той за пореден път защити Яник Вилдсхут.
 
„Почти цялото ни нападение е съставено от нови играчи. И трите ни крила са нови попълнения. Не им се даде достатъчно време да се адаптират. Яник Вилдсхут е много добър футболист, прави всичко правилно в атака и защита, но бърка в последното решение. Ще видим неговата пълна сила, както и на останалите играчи, след зимната пауза. Вярвам на всички играчи. От никого не съм се отказал.
 
В рамките на две години трябва да създадем отбор, който да събори Лудогорец. Постоянно говорим за това в съблекалнята. На нас ни трябват играчи, които да имат правилния манталитет и да носят на напрежението. Работя с ръководители, които са от дълги години в спорта. Това са хора, които знаят с какво са се захванали и са наясно, че трябва да се прояви търпение“, заяви треньорът на ЦСКА.
 
Стойчо Младенов за пореден път коментира и отлива на феновете на „армейците“ от трибуните. 
 
„От една страна мерките заради пандемията ограничиха посещението на мачовете. Получаваме достатъчно подкрепа в София и провинцията и мисля, че вече няма разединение на феновете на ЦСКА. Всички трябва да сме заедно, за да постигнем поставените цели. Факт е, че феновете на Левски в последните мачове са повече на трибуните. Може би са по-добре организирани“, обяви 61-годишният специалист.