Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, коментира представянето на отбора през есенния дял от първенството. Легендата на ЦСКА говори и за това, че не беше поканен за последния мач на стадион "Българска армия" в настоящия му вид, като сподели, че това е направено целенасочено. 

"Искам повече да видя отбора с повече агресия, да демонстрират по-голям глад за победи, и това да бъде успешно на терена, всеки един мач и резултат е важен за отбор, който има високи цели", заяви Младенов пред БНТ. 

"Иска ми се един честен конгрес, и футолните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща, имам предвид организацията на конгреса да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, където всеки един професионален клуб има право на три гласа, аматьорските на един", продължи той. 

Младенов сподели, че стадион "Българска армия" означава всичко за него. "Като футболист и треньор, там започнах и там завърших, успехите, които постигнахме на този стадион, не могат да избледнеят в моето съзнание, след това борбите с феновете от сектор Г". 

Той разкри, че не е бил изненадан от това, че не е бил поканен за последния мач на стадиона. "Това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко, като бройка, за да бъда засегнат, знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на "Армията".