Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира равенството 0:0 срещу Царско село. Наставникът обяви, че той е виновен за чутовната издънка на отбора му. Той отново обяви, че в отбора си има само един креативен халф, а друг такъв не е бил привлечен.

„Играхме под нивото си. Парираха ни силните неща, които правим. Това е може би най-слабият ни мач, откакто аз съм тук. Бяхме безидейни. Липсва ни креативността. Това е основният ни проблем. Когато сме непостоянни, не можем да говорим за титла. През всичките минути ни липсваше креативността”, започна Младенов. 

„Имахме ситуация, в която ако присъстваше индивидуалната класа, щяхме да победим. Много малко направихме в офанзивен план. Подценяване? Абсурд! Не можем да подценяваме даден противник. Трябва да играем на максимума. Всичко се променя с класа, характер, амбиции”.

„Ние знаем какво ни липсва. Нещото, което ни попречи бяха задълженията, които се плащаха, защото навремето са се правили глупости. Това ни попречи да вземем креативен футболист. Няма отбор, който непрекъснато да играе много силно и да побеждава с много голове. В един определен момент индивидуалната класа решава мача. Както днес беше ситуацията на Бисмарк. Както стана при победата на Лудогорец над Ботев Враца. Там индивидуалната класа реши мача”, добави той.

„Аз съм виновен. Аз ръководя този отбор. Всяка една година се получава едно и също с гонитбата с Лудогорец. Трябва да направим изводите и това, което трябва да се вземе – да се вземе. Трябва да имаш качество в изобилие, за да станем шампиони. Не може да разчитаме на един кретивен халф Кери”, завърши Младенов.