Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе видимо доволен от представянето на своя отбор при победата с 2:0 над Ботев Пд. Според него първото полувреме е най-доброто, откакто пое отбора. 
 
"Доволен съм и от победата, и от играта. Може би най-доброто първо полувреме, което сме изиграли, трябваше просто завършващият удар да е по-уверен. Имахме съвсем леки проблеми в началото на втората част, но след това заиграхме в добър стил. Имахме доста положения и мисля, че е заслужена победата на нашия отбор.
 
Най-доволен съм от първото полувреме, когато  бързо отнемахме топката, не давахме на противника да играе и имахме нелош контрол. Трябваше само да вкараме още 1-2 гола, за да узаконим добрата игра.
 
Знаехме за добрите качества на Ботев, искахме да бъдем по-близо до тях, да сме по-агресивни. Получи се и имахме добра организация. Футболистите заслужават похвала.
 
Днес подобрихме точно това, което ни липсваше в предните мачове - атакуващите футболисти и средната зона се представиха добре в защита. Доброто представяне във фаза защита доведе и до  доброто представяне в атака.
 
Нормално е да търсим победа срещу по-сериозните противници, особено у дома. Тук не трябва да губим от никого и да играем винаги на добро ниво. Трябва да продължим да развиваме добрия си стил и облик”, заяви Мъри Стоилов.