Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде интервю пред клубния сайт след контролата с Рига, звършила с победа 3:2 за "сините". Той призна, че е доволен от играта на своя отбор, като похвали футболистите за желанието им. 
 
"Много добър мач, искам да благодаря специално на Рига, че се съгласиха да направим и тази контрола, за да не се нарушава тотално програмата. Нашият отбор игра с голямо настроение, с добра динамика, добър ритъм, макар че направихме няколко елементарни грешки. Трябва да продължим да работим върху завършващия удар и завършващото подаване. Пропуснахме много ситуации, но съм доволен от желанието на футболистите.
 
Можем да кажем, че това бе една от силните контроли на Левски срещу силен противник. Беше добре да изиграем този мач. 

Тримата контузени - Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Ван дер Каап все още не могат да вземат участие. За съжаление, някои от тях може да не играят по-дълго, но все още нямаме окончателна диагноза.

Днес съставът беше доста избистрен. Една група от 13-14 футболисти играят по 70 минути и трупат игрово време.  Рано е да говорим за изчистен състав. Ще има промени в следващия мач, за да може и други играчи да трупат минути. Видяхте днес Роналдо игра като десен бек, после като нападател.
 
Можем да похвалим тези, които вкараха дебютни попадения, но е твърде рано да даваме оценки. Трябва да играят по начина, по който играха днес и ще бъда доволен. Да изчистваме проблемите, които имаме със завършващия удар и да поддържаме същата динамика“, заяви Стоилов.