Станимир Стоилов изглеждаше доволен след  победата на Левски с 5:2 над Марица Пловдив в контрола, играна на стадион „Георги Аспарухов“.
 
„Резултатът не е определящ. Първите 25-30 минути играхме по начина, по който аз искам. Имаме някакъв напредък и продължаваме да работим. Имаме организационни проблеми в играта, които трябва да изчистваме. Надявам се и другите играчи да се върнат от националния отбор в добро състояние, за да може да се подготвим за следващия мач.
                                  
Хосе Кордоба е в добро функционално състояние, личи си, че е тренирал. Той е футболист с много интересни качества, но има тактически проблеми в играта му. Драган Михайлович е опитен, но все още не е в добро кондиционно състояние.
 
Стараха се доста момчетата, виждам зрънца, от които с наша помощ може да подсигурим бъдещето на Левски. Вече гледах техен мач. Имаме напредък, надявам се да вдигаме нивото все по-високо.
 
Феновете по-добре и от нас знаят, че без тяхната помощ Левски не може да съществува. Ние постоянно ги призоваваме да помагат на клуба като идват на мачове, купуват си абонаментни карти и билети за мачовете и така да помагат на отбора, който не е в никак розово финансово състояние. В  спортно-технически аспект треньорите ще спасим нещата на терена, но ще трябва да видим как ще работи клубът и какво ще е финансовото състояние“, коментира Стоилов.