Наставникът на Левски, Славишя Стоянович, говори пред медиите след проведената тази сутрин среща с ръководството и футболистите на клуба. Сърбинът сподели, че все още няма нищо конкретно като оферти към звездите на тима, като на този етап други освободени играчи, освен Орлин Старокин, няма. 

Стоянович допълни, че се надява отборът да е в по-добро състояние през втория полусезон, но отказа да прави гръмки обещания. 

„За момента няма освободени играчи, говорихме за стратегията за трансферния прозорец. Надявам се да има финанси за нови играчи. Трябват нови играчи в защита. Има оферта за Робърта, но не са конкретизирани финансовите условия. Ще е интересно какво ще стане с него. Паулиньо има различни опции, но няма нищо конкретно“, започна специалистът. 

„Лагерът ще се проведе както в България, така и в чужбина. До 2-3 дена ще бъде ясно. Събираме отбора на 6-тия януари и започваме работа на 8-ми. Искрено се надявам да има попълнения до началото на подготовката, това ще е много важно. Не трябва да правим грешки при трансферите, затова ще преценяваме внимателно кой играч има качества за Левски“. 

„Трансферната политика се определя от клуба, не напълно от мен. Всичко е свързано с финансите в настоящия момент. Мисля, че играчите са получили и заплати наскоро. Орлин Старокин се е разделил с клуба. Не знам подробности обаче“. 

„По принцип не съжалявам за нищо в живота. Съжалявам за изпуснатите моменти през последните мачове. Няколко дена, след като дойдох нещата станаха още по-трудни с оглед на заразени футболисти и тежката програма. Търсехме решения за всеки мач индивидуално, защото не можехме да разчитаме на един и същ отбор в два поредни мача. Искаме да сме по-добри напролет. Обещания във футбола няма, но трябва да сме наясно с изискванията на феновете и да сме професионалисти. Не мога обаче да обещая нищо в този момент, няма нищо сигурно“, завърши Стоянович. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.