Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира поражението на тима с 0:1 в отложен двубой от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Гледах своя отбор, имаме доста проблеми, исках от отбора да даде 100 % от себе си и то се случи, не беше само Соу в отбора на ЦСКА, загубихме средата на терена и ни вкараха гол, имахме ситуации и при по-голяма концентрация можеше да реализираме попадение. Накрая имахме супер положение, но вратарят отрази удара, това е футболът", коментира Стоянович след края на двубоя.

"Имаше грешки и към двете страни, дузпата дали беше вътре или не, нервен мач, преса от двете скамейки, не беше лесно и на съдията", коментира той отсъжданията на Никола Попов в двубоя.

"Имаме млади момчета, давам им шанс, искаме първо да се успокоим, да направим анализ, трябва да се подготвим по-добре и да играем футбол, който феновете искат, атакуващ футбол, а сега играем здрав футбол. Добре е, че вече отборът има генерален спонсор, възможно е да имаме и нови футболисти, утре имаме среща, трябва да реагираме бързо, идва пауза и след това нова подготовка", каза още Стоянович.

"Футболът се играе във фаза защита и фаза атака, да имаме повече контрол върху топката, много топки загубихме по тъчовете, статичните положения трябва да оправим и в двете фази, има много неща за работа. Трябва да гледаме напред с оптимизъм", добави треньорът на Левски.

"Съжалявам, че Стаси си тръгва, той показа отношение към клуба и към мен като треньор, пожелавам му всичко най-добро". 
"Ще видим какво е състоянието на Николай Михайлов. Не мога да кажа колко играчи ще напуснат Левски, но има играчи, които ще се върнат от контузии. Ще видим утре след срещата с господин Сираков на кои играчи ще разчитаме", завърши той.