Спортно-техническата комисия към БФС потвърди за отлагането на два мача от efbet Лига и промени часът на двубоя между Левски и Арда. Дербито ЦСКА – Лудогорец, което трябваше да се състои на 8 август, неделя се отлага, като все още не е ясно кога ще бъде проведено. Същото важи и за срещата между Локомотив Пловдив и Пирин Благоевград, която трябваше да се играе на 9 август, понеделник на „Лаута“.

Промяна е направена и за мача между Левски и Арда. „Сините“ трябваше да посрещнат кърджалийци в неделя от 18:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, но двубоят ще стартира в 21:00 часа.

"По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III-ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ЦСКА - Лудогорец - насрочена на 08.08.2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III-ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на Левски - Арда - ще се играе по програма на 08.08/неделя/2021 г от 21.00 часа, вместо от 18.45 часа.

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от III-ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на Локомотив - Пирин Благоевград, насрочена на 09.08/понеделник/2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълнително", написаха от Спортно-техническата комисия.