Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян обяви по време на представянето на кампанията „ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН“, че вярва в светлото на клуба. Той изказа своята радост от това, че всички организации са се обединил в името на любимия си клуб.

Антон Узунов
25 снимки

„Изключително доволен съм, че сме седнали на една маса. Беше крайно време да направим това нещо в името на клуба ни. Отделните организации на привържениците водеха кампании всеки за себе си, противопоставяхме се един на друг. Щастлив сам, че след доста скандали успяхме да загърбим това минало и излизаме на нов път. Не само да съществува, а да изведем Левски, където трябва да бъде. Вярвам, че тази ни изява е към тези, които определят себе си като неорганизирани, нормални, защото без тях няма да можем да постигнем целта – Левски е вечен. Ще събираме всеки месец около 152 хиляди лева всеки месец, които ще дадат възможност на клуба, в частност в треньора, в който всички ни вярваме, да направи Левски такъв какъвто искаме да го виждаме. Искам да виждам Левски, който взривява трибуните, децата да полудяват, възрастните да се радват, Левски да доминира. От нас зависи дали това ще стане. Главното условие го имаме и то седи тук между нас“, заяви Хиндлиян.

Представителят на миноритарния акционер на Левски Тръст "Синя България" - Момчил Лазаров, също сподели мнението си относно кампанията.

"Левски е изживял много трудни моменти и във всички тях той е намирал опора в своя най-голям капитал - неговите привърженици. Заедно сме водили битки, които са били считани за обречени, но ние сме успявали да ги спечелим, за да запазим клуба такъв, какъвто е днес. Всичко това води до простичък извод - Левски е вечен", заяви Лазаров.

Emona Tsoncheva / LAP.bg
30 снимки

"Днес е време да спрем да се страхуваме от фалит, да спрем да говорим за финансов колапс и спасение, а да погледнем напред и да направим следващата крачка заедно. Да дадем възможност на настоящото ръководство да върне Левски на правилния път. Накратко ще припомня, че нашите предци, които са създали Левски, са изградили не един, а два стадиона. Ние, техните наследници, организирахме 100-годишнината на клуба по запомнящ се начин."

"Привържениците на Левски са един от неговите основни спонсори, това винаги е било така. Нямаме никакво основание да се съмняваме в силата на "синята" общност. Именно това ще се опитаме да докажем за пореден път с тази кампания. Отново ще бъдем тази опора на клуба, от която той има нужда."

"Щом седим един до друг, значи всички различия са изчистени. Има достатъчно време да видим дали пречките са изчистени. Работим заедно по кампаниите", допълни Лазаров.