Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира впечатленията си от двубоя срещу Септември, завършил 1:1, но и с два червени картона за "железничарите"

"Съжаляваме, че не успяхме да постигнем победа, защото това беше един от мачовете, които са задължителни за нас. Но при така стеклите си обстоятелства и точката е успех. На почивката казах на момчетата, че трябва да дадем всичко от нас. Резултатът ще остане положителен за нас само ако всеки играе на максимума на възможностите. При създалата се ситуация, и точката е добра за нас.

И при двата червени картони не преценихме добре ситуацията. Съдията си промени решението първия път, но не го направи при втория червен картон. Не трябва да се оправдаваме със съдиите, а да гледаме нашата игра.

Доволен съм от себераздаването от отбора. Футболистите трябваше да изразходят своя максимум, защото имаше много празни пространства. Имаше една греда за Септември и това е. Доволен съм от вратаря, който влезе. Взехме го, за да повиши конкуренцията. За нас ще е тежко докато намерим такъв голаджия, каквито имахме", сподели Генчев.