Локомотив София загуби изненадващо от Хебър с 2:3 в миналия кръг, а днес "железничарите" приемат Ботев Bpаца в столичния квартал "Надежда". Старши треньорът на тима Станислав Генчев говори пред "Мач Телеграф" за предстоящия сблъсък от efbet Лига.

"След загубата от Хебър не мисля, че има напрежение във футболистите. Неприятно е, но това е футболът. Колкото по-бързо забравим този мач, толкова по-добре. Досега след поражение винаги сме успявали да реагираме добре, надявам се и този път да е така. Още повече, че сме домакини, а и феновете се завръщат, след като ни липсваха в мача с Лудогорец (1:0). Няма причина да не играем добре", продължи той.

"Вкъщи се представяме на високо ниво. Само Черно море ни победи и то още в първия кръг на шампионата. Имаме и две равенства у дома с ЦСКА (1:1) и с Локо Пд (0:0), всички останали срещи сме ги взели. Антонио Вутов се завръща, а той е важен футболист за нас в атака. С негова помощ, а и с тази на целия отбор, се надявам да зарадваме хора, които ни подкрепят. Трябва да си вземем трите точки. Успяхме да разучим Ботев Враца, запознали сме играчите с техните силни и слаби страни. По-важно е обаче какво ще направим ние. Всеки отбор си има слабости и фази, в които е силен, но аз най-вече наблягам на нашия стил на игра", завърши Станислав Генчев.