Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и председателят на Управителния съвет на "сините" Даниел Боримиров учредиха сдружение "Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб" на 23 март 2023 година.

Сред уредителите са още Фондация "Спорт в България", Борислав Георгиев и Венцислав Димитров. 

Проверка в Търговския регистър показва какви цели са записани в устава на сдружението. Те са обединение на привърженици на „Професионален Футболен Клуб Левски“, да подпомага „Професионален Футболен Клуб Левски“ в изплащането на задълженията му към Национална Агенция за приходите, Да подкрепя и финансира при нужда „Професионален Футболен Клуб Левски“ във връзка с развитието на спортно-техническата, маркетинговата и административната дейност на спортния клуб, както и да участва като акционер в него като закупи акции, съгласно решение на управителния орган и да създава нови възможности и търговски партньорства за своите членове.

Средствата за постигане на поставените цели, записани в документа, са: "Популяризира дейността си чрез разпространение на рекламни и прес съобщения в подходящи информационните канали; 2. Набира нови членове чрез конкретно организирани кампании, лични контакти и препоръки от членовете си; 3. Организира събития за членовете на сдружението, видни обществени личности и представители на бизнес средите."