В последните дни се разрази сериозна дискусия относно мястото на провеждане на срещата между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА. Двубоят е тази неделя, 12.03, от 16:45 часа на стадион „Витоша“.

Именно това беше причината феновете на тима от „Българска армия“ да излязат с декларация относно съоръжението в Бистрица. Те настояваха срещата да се проведе на Националния стадион „Васил Левски“.

start-photo.bg
83 снимки

По-рано днес от Българския футболен съюз обаче излязоха със становище, че не виждат причина да преместят мача на друг стадион. От централата допълниха, че са инициирали среща между представителите на двата клуба, на която да се постигне консенсус по отношение ва двубоя в неделя, но поканата не е била уважена от една от двете страни.

Gong.bg научи, че въпросният клуб, изпратил представител на срещата, е този на ЦСКА 1948, докато на въпросния прием не е имало делегати на ЦСКА.

Решението на БФС обаче може да не е окончателно, тъй като в тяхното съобщение се пише още, че „единствените варианти даден клуб да домакинства на друг стадион в конкретен двубой е след негово изрично съгласие/желание, каквото в случая не е официално депозирано, или ако мачът бъде обявен за рисков от експертната междуведомствена комисия, което също не е факт“.

подкрепя българския спорт