“Ако клубът няма да разчита на мен, все някъде трябва да работя.” С тези думи треньорът на ЦСКA Стамен Белчев отговори на информациите, че може да замени Станислав Генчев начело на Крумовград.

Двата тима се срещат утре (18 май, събота) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига, а успехът е от изключително значение за „червените“ в битката за второто място с Черно море.

Очакваме един оспорван двубой, с отбор, който не е губил от началото на годината. С един млад и много добър треньор и не трябва въобще да се подценява този отбор. Неслучайно този отбор е в първата шестица. Изцяло съм отдаден и концентриран за моята работа, която ни предстои тук, но ако клубът няма да разчита на мен, все някъде трябва да започна да работя. Така че винаги е вариант и никой отбор не се подценява, най-малко пък Крумовград, който показа, че имат и добър отбор“, сподели Стамен Белчев.

Белчев: Не мисля за друго, освен предстоящата работа, гоним второто място

Двубоят е в събота, 18 май, от 17:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Мача ще можете да гледате по DIEMA SPORT, както и да следите всичко най-важно в Gong.bg.

подкрепя българския спорт