Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не бе доволен от загубата от Локомотив Пловдив с 0:2. Той посочи причините за поражението от „черно-белите“.

Антон Узунов
100 снимки

„През първото полувреме отстъпвахме. Не успяхме да отговорим на агресията на Локомотив. Пресираха ни високо. През втората част ги надиграхме, но не успяхме да се възползваме от малкото възможности, които ни се откриха“, заяви Белчев

„Трябваше да се изнесем по-напред и да пресираме противника си. Да играем повече по крилата, но не успяхме. След втория гол беше много трудно. Вкарахме си и двата гола след нелепи грешки. Трябва да гледаме напред и да си направим изводите, за да не повтаряме грешките“, добави още той.

„Имахме надмощие през второто полувреме, с изключение на последната минута. Доминирахме до 15 метра преди пеналта, а трябваше да сме по-агресивни, за да вкараме още един гол. Не трябва да се настройваме лошо. Загубата е неприятна. От утре започваме да мислим за мача в четвъртък. Такава е ситуацията. Не трябва да си избираме къде да играем и къде не. Сега трябва да се възстановим“, заяви Белчев.