Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от крайния резултат за отбора му срещу Локомотив Пловдив, но не и от показаното от „червените” футболисти при визитата им. Белчев призна, че има много работа да се върши на базата в Панчарево, за да може отборът да има някакъв добър вид.

„Шансът беше на наша страна. Голяма част от мача бе равностойна. Доволен съм от трите точки, но има какво да се желае от играта. Имам време да си направя изводите за някои футболисти. Трябва да изглеждаме по-добре. Страшно много трябва да подобрим контрола на топката, скоростта в атаката. Трябва да играем с по-голямо самочувствие”, започна Белчев.

36 снимки

„Бяхме подготвени за пресата на Локомотив. Това, което тренирахме, имахме ситуации, но не направихме това, което трябваше да излизаме от пресата. Имахме варианти, които не се случиха”, добави треньорът на ЦСКА.

„На моменти играхме добре, на моменти – не. Спрямо Локомотив трябваше да контролираме топката, да бъдем компактни, дисциплинирани. Те не се притесняват. Трябваше да сме уверени в ситуациите един на един, но радостното е, че вкарахме втори гол. Включването на Ахмедов беше добро. Трябваше да бъде до Евандро и да има присъствие в тяхното поле. Той е типичен нападател и се справи по най-добрия начин”, каза още той.

„Това, което се случва с коронавируса, е неприятно. Такава е ситуацията. Готвихме се нормално, имахме информация, че имат болни, но кои бяха – не ме интересуваше. Първо трябва да се възстановим сега преди Берое. Трудно е, тъй като играят през три дни. Трябва да изглеждаме много по-добре срещу Берое, който има страхотен треньор и след подновяването на първенството играе на добро ниво”, завърши той.