Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството 1:1 с Берое, което тимът му записа. Белчев призна, че двубоят е бил равностоен и сподели защо Юнус Санкаре и Георги Йомов останаха извън групата за срещата. 

"Днес не беше денят на Али Соу. Мачът в по-голямата си част бе равностоен, положенията ни бяха по-чисти, но за пореден път не можем да ги реализираме", заяви Белчев.

"Днес започнаха 8 човека от последния мач в Търново, имаше хора, които дебютират - трима човека за първи път. Това няма как да не окаже влияние, но като цяло има много какво да се желае. Стояхме добре, бяхме компактни, но на моменти се разкъсвахме и давахме пространства там, където знаехме, че може да ни създадат проблеми."

"Юнус е с контузия, а на Георги му дадохме почивка, защото му се натрупаха много мачове и в турнирите, и в първенството, и в националния отбор", призна специалистът.

"Не сме отписали вътрешното първенство, целите си остават високи. Искаме да станем шампиони. За съжаление резултатите не са добри, но се надяваме в най-скоро време да се върнем на победния път и да изглеждаме по-добре." 

"Не мисля, че днес някой от футболистите си пести силите за Лига Европа. Това е положението, трябва всеки мач да излизат за победа. Нищо друго не трябва да ни интересува", завърши специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.