Футболистът на Арда - Спас Делев, бе откровен до болка след равенството 1:1 с ЦСКА 1948. Той спечели приза за Играч на мача, но призна, че други са заслужавали отличието повече от него. 

"Благодаря за наградата, но мисля, че повече я заслужава Наумов или Камбуров. Наумов извади доста ситуации, които ние трябваше да реализираме", бяха първите думи на Делев. 

"Не бяхме достатъчно концентрирани в завършващия удар. Цял мач доминирахме, създавахме положения, но късметът не бе на наша страна. Може би трябва да сме по-концентрирани. Не знам на какво се дължи това. Искахме да победим, имахме положения, но понякога трябва и шанс." 

"Често казано, ситуацията стана без да искам. Исках да отклоня топката, защото знаех, че там има някой, но наистина стана без да искам", призна играчът относно подаването си към Жуниньо. 

"Получават ни се нещата с Ковачев, всеки ден тренираме, за да може да имаме положения и да играем добре. Между нас стана добър синхрон, успяваме да играем добре. Жалко, че Светльо ще ни напусне, желая му всичко най-добро. Не знам какво ще става, ще се прибере в Лудогорец, но се надявам всичко да се развие добре."

"Мишо с всеки мач се връща след тази тежка контузия. Той е много добър състезател, показвал го е, така че мисля, че ще се получи. Ще дадем всичко от себе си срещу Лудогорец, дано да победим", завърши Делев.