Звездата на ЦСКА - Али Соу, бе награден за Футболист №1 на месец ноември и сподели очакванията си преди двубоя с Левски. 

"Щастлив съм от тази награда. Тя означава много за мен. Нямаше да мога да го постигна без помощта на съотборниците си", заяви Соу след получаването на наградата.

"Мисля, че е добре, че се върнах. В началото бе трудно, но всички в клуба ми помогнаха. Сега се чувствам много, много добре. Мотивацията ми се вдигна, това бе важно за мен. Опитвам се да давам най-доброто от себе си.Мисля, че всеки ден дава нова възможност за развитие и е крачка напред. Аз съм готов да направя следващата крачка", призна Соу. 

Антон Узунов
68 снимки

"Отборът се справя много добре под негово ръководство. Ние знаехме, че той е добър треньор преди да дойде. Смятам, че той си върши работата добре и резултатите го показват. Треньорът е много важен, ние се справяме добре. Щастливи сме, че той е тук, ролята му е много важна", заяви Соу по адрес на Бруно Акрапович. 

А как коментира бъдещето си с ЦСКА вижте ТУК! 

"Очакванията ми за мача с Левски са същите. Мачът е много важен за нас. Трябва да сме концентрирани. Най-важното нещо за нас е победата. Те не са в добра ситуация, но това не е наш проблем. Ако те имат 15 точки, това си е тяхна работа. Нашата задача е да продължим с доброто представяне и да се концентрираме върху нашата игра. Мотивацията винаги е висока, защото това е дерби, което е важно и за феновете. Трябва да излезем и да дадем най-доброто от себе си, за да спечелим мача." 

"Мисля, че ако всички вярваме в Акрапович, можем да спечелим Лигата. Ще е чудесно, ако остана тук и помогна да станем шампиони", призна Соу