Пиерос Сотириу бе представен преди минути като най-новото попълнение на Лудогорец. Нападателят увери, че идва с целта да помогне "орлите" да завоюват десета поредна титла на страната, както и да влязат в груповата фаза на Шампионската лига или Лига Европа.

Ludogorets.com
16 снимки

Освен това таранът вметна, че е наясно, че в тима има състезатели, които вече са се превърнали в клубни легенди.

"Много съм щастлив да съм част от този амбициозен и голям клуб. Ще дам всичко, за да помогна на Лудогорец да изпъни целите си в Европа и в България. Искам да благодаря на хората, които направиха този трансфер възможен", започна той.

"Трудолюбив съм. Обичам да тичам, да държа топката, но като нападател вкарвам колкото мога повече голове. Идвам да помогна на Лудогорец да станат за десети път шампиони и да влязат в групите на Шампионска лига или Лига Европа", заяви стрелецът.

"Не познавам никого персонално. Нямам тъпение да се срещнем, да постигнем много. Знам, че има много опитни играчи, някои които са се превърнали в легенди и съм нетърпелив да започнем работа. Познавам стила на Дамбраускас", продължи 28-годишният кипърец.

"Готов съм да игра. Трудна е ситуацията, защото последният ми мач бе в края на ноември. В момента провеждам индивидуални тренировки с кондиционния треньор. Дали съм готов, ще реши наставникът. Хубаво е да има силна конкуренция. Така може да покажеш най-добре своите възможности. Радвам се, че ще имам сериозна конкуренция", допълни още Сотириу.