Eдва ли до края на сезона ще видим по-слабо вратарско представяне от това на Симон Слуга срещу Локомотив Пловдив. „Орлите“ водеха с 1:0, натискаха за второ попадение и изглеждаше така, сякаш мачът е изцяло под техен контрол. И така в 85-ата минута на сцената излезе Симон Слуга. През първата част хърватският вратар направи една такава голяма вересия, от която обаче Евандро не успя да се възползва. Но младият Петър Андреев успя да го направи през втората част и да укрепи още повече вярата на „черно-бялата“ част на Пловдив.

Цялата вина не е само на Симон Слуга. Да, той влиза в ролята на Слуга на съперниците, ако се заиграем с неговото име. Но вина за неуспеха на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив имаше и целият отбор. Защото бяха създадени достатъчно шансове да се затвори срещата, но това по един или друг начин не случи. А когато остават 5-10 минути до края и водиш само с един гол, съществува голяма вероятност да се издъниш.

Попадение в последните секунди може да падне по всякакъв начин – с далечен удар, с разбъркване или след вратарска грешка. Е, случи се последното...

"Мач Телеграф"