Вратарят Николай Кръстев се присъедини към Славия днес. Бившият страж на  Левски и Ботев (Враца) трябва да запълни сериозна пробойна в този пост в "белия" клуб. Той ще бъде картотекиран по-късно днес в БФС, а е много вероятно и да бъде в групата за гостуването на Лудогорец (Разград) на 26-и февруари (събота) в срещата от 21-ия кръг.

Добрата новина за старши треньора на Славия Златомир Загорчич е изтърпяното наказание на основния страж на тима Светослав Вуцов.

Славия трябваше да разчита на роденият през 2005-а година Денислав Жеков в по-голямата част от дербито с ЦСКА през изминалия уикенд, след като ветеранът Георги Петков пострада много сериозно при сблъсък с Жорди Кайседо от ЦСКА.

Николай Кръстев е роден през 1996-а година в Дупница, но от малък започва да играе в школата на Левски. В кариерата си е трупал опит като преотстъпен няколко пъти в Ботев (Враца), в Локомотив (Мездра), в Несебър, както и във Витоша (Бистрица). През тази есен отново се завърна във Враца, подписа договор, но си тръгна само след месец и половина без да изиграе и една минута.