Старши треньорът на Славия Александър Тарханов се оплака от съдийството в мача с Локомотив Пловдив, загубен с 0:2 тази вечер.

„И през първото полувреме играхме добре. Това, което не ни достигне не е само в този мач. Ще продължавам да повтарям, че в атакуващ план не се получават нещат. Не мога да имам претенции към отбора за валдеенето на топката и играта като цяло. А и Локомотив е един добър отбор, който неслучайно е на второ място. Много грешки в защита, много грешки. Искаше ми се младите играчи да се представят по добре. Не отстъпвахме нито на Лудогорец, нито на Локомотив. Но и при това съдийство не може.. очевидни нарушения срещу наши играчи се пропускат. Имаше ситуация в наказателното поле и още няколко случая”, коментира руснакът.

„Така е и при нас в Русия. На по-добрите се помага, но когато се отиде в Европа, нещата се получават по съвсем друг начин.

Физически не мога да кажа нищо за момчетата. Издържаха при тежки условия, при тежък терен. В паузата ще се занимаваме с всичко – селекция, подготовка”, каза още той.