Халфът на Локомотив София – Симеон Славчев даде мнението си за днешната среща с ЦСКА, завършила при резултат 1:1. Полузащитникът откри резултата, но впоследствие Йомов изравни. Бившият футболист на Левски коментира и провокациите си към феновете на „червените“, като крайно се разграничи от вчерашната постъпка на Антон Карачанаков в контролата между Левски и Пирин.

„Не беше напълно успешен дебюта ми, мисля, че заслужавахме повече трите точки. Създадохме повече от тях, допуснахме по-малко. Заслужавахме повече успеха“, започна Славчев.

„Само на терена е психологическата игра. ЦСКА имат пълното ми уважение като клуб, история, играчи...направих го от емоция. Различни са нещата с Карачанаков. При мен провокацията беше по-тънка, а и там говорим за контрола“, продължи той.

„Добре е, че имам два гола срещу тях, не мога да кажа, че са ми абонати. Лично за мен е по-голямо разочарованието спрямо насладата след точката. Вметнах, че трябва да сме спокойни, защото не сме ги победили все пак. Смятам, че е рано да говорим за Локомотив като за приятна изненада. Нямаме кой знае какви претенции, но ще видим какво ще стане. Имаме химия с другите футболисти“, завърши халфът.