Членът на Изпънителния комитет на БФС Петър Величков отговори на изказването на Емил Костадинов след загубата на България с 1:3 от Швейцария, че Костадинов е слушал пресконференцията му, но не бил чул нищо.

"За да бъдем максимално коректни, когато говорим за Емил Костадинов, трябва да разграничаваме добре футболиста Костадинов и ръководителя Костадинов. Излишно е да говоря за футболиста Костадинов. Казано е толкова много. Невероятен футболист, който години наред ни караше да се чувстваме щастливи и горди. Когато обаче говорим за ръководителя Костадинов, май е по-добре да замълчим. Ако е гледал пресконференцията ми, със сигурност е чул всичко", каза Величков пред 24 часа.

"Въпросът е дали е разбрал нещо. На свой ред бих го попитал честни ли са били изборите на последните конгреси? Когато отговаря обаче, нека гледа камерите, а не в земята.", завърши Петър Величков.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.