Собствникът на Левски Наско Сираков определи продължителността на договора на новия старши треньор Станимир Стоилов като безсрочен. Той сподели още, че Мъри получава цялата спортно-техническа власт в клуба.

„Той ще има цялото спокойствие на света, но за него спокойствие в Левски – няма. Той има безграничен кредит от феновете, а срокът на договора… Ако ме питате мен, ще е безсрочен. Когато го вкарвахме в БФС, трябва да има срок и минимуът ще е за три години", обяви Сираков.

Антон Узунов
18 снимки

„Стоилов получава цялата спортно-техническа власт в клуба и единственият човек, с който ще коментира нещата, ще бъда аз. няма да има проблем да се справим. Мъри е показал и при първия си етап в Левски – той идваше да проверява в 8 часа Калоян дали е на работа и обикаляше всички терени. Нямам съмнение, че той гледаше всички футболисти. Нямам съмнение, че ще се справи и мисля, че когато спортно-техническата власт е съсредоточена в правилните ръце – резултатите ще дойдат. Разбрахме се с Валери да се видим утре и поговорим. Това, което му го каза Мъри днес, аз му го казах преди 3 месеца. Той не искаше да ме разбере. Точните ми думи бяха – Мен ми е неудобно и ме е срам да водя този разговор с него, само като си погледне визитката и в какви отбори е играл. Казах му – не ти ли е срамно в тази съблекалня ти да чакаш да влезеш 1 минута. Имаше цяла година да избистри в главата какъв искаш да бъдеш оттук нататък. Не беше мислил по този въпрос. Той е фантастично момче и бързо ще се разберем с него“, допълни още Сираков.