Защитникът на Берое Александър Василев коментира слуховете, че през зимата може да премине в Левски. Това се случи след равенството между тима от Стара Загора и "сините".

"Досега гледах в нашата съблекалня статистиката от мача, която показва, че той заслужено е завършил наравно. Мисля си, че стана много здрав двубой с доста единоборства. Ние създадохме по-чистите положения и имахме по-добри атаки, докато Левски играеха повече с дълги топки, но равенството е заслужено.

Lap.bg
29 снимки

Вятърът се отрази доста. Например на мен във фаза защита ми помогна, докато нападателите имаха повече проблеми. Треньорът ни каза, че в подготовката ще желае да промени това, което иска. От два мача играем с различна схема. Трябва да бъдем доста по-агресивни във фаза защита. Работим и се опитваме да се нагодим на неговите изисквания.

Аз в Левски? Не съм нито много млад, нито много стар за футбола. Работя усилено и се надявам, че ще имам възможност да играя на по-високо ниво, но това е Божа работа. Нямам представа", заяви Василев.