Наставникът на Лудогорец, Анте Шимунджа, остана разочарован от колективните грешки в редиците на "орлите" по време на равенството 2:2 срещу състава на ЦСКА 1948 от третия кръг на efbet Лига. 

„Допуснахме обрат, но всичко се случва във футбола. Равенството е заслужен резултат, с оглед на показаното. Не съм доволен по отношение на енергията и тактическата ни гъвкавост. Съперникът игра много добре и беше доста агресивен“, започна словенецът.

„Беше качествен сблъсък с много агресия и много атаки. И за двата тима резултатът е заслужен. Ние сме в много добро физическо отношение, нямам съмнение в това. Днес обаче не съм доволен, че им дадохме инициативата и да взема решения пред нашата врата. Това имам предвид под тактически грешки. Доволен съм от характера след допуснатия втори гол. Оттам насетне се опитвахме да победим до последно“.

„Да, разполагам с много качествени състезатели. Не бяхме обаче достатъчно агресивни като отбор, така както трябва да сме. Трябва да използваме контраатаките по-добре и знаем, че можем да го правим“.

„ЦСКА 1948 имат енергия, качество и идея за играта. Уверени сме преди Шамрок. Ще анализираме предишната среща и ще се подготвим добре“, завърши той.