Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, заяви, че тимът му е играл много добре през първата част при загубата с 0:3 от Ференцварош. Специалистът заяви, че ако „орлите“ играят както през първите 45 минути ще имат успехи за в бъдеще, но трябва и да се поучат от грешките през второто полувреме, когато допуснаха всички попадения.

„Причината е, че допуснахме голове и не вкарахме такива. Доволен съм много от първото полувреме. Можехме да вкараме 2-3 попадения. Имахме състезатели, които дълго време не бяха играли – Каули, Иван Йораднов. Ихинио игра на чужда позиция. Трябва да гледаме първото и да се учим от второто".

„Хареса ми добрата игра през първата част. През второто може би бяхме изморени. Положително е, че доста играчи бяха на терена 90 минути. Не сме доволни от загубата, но такава е ситуацията".

Антон Узунов
24 снимки

„Имаме още 10-12 дни да работим. Знаем, че Каули не е играл от април. Иван идва от контузия. Дадохме шанс на Алекс (б.р. Ганчев) и Пепи Георгиев. Това е причината да свалим нивото през второто, но и Ференцварош е много добър съперник".

„Вероятно втория или третия кръг ще играем с точно такъв съперник, но нека вървим стъпка по стъпка. Гледаме към първия противник. Очарован съм от първото полувреме. Повечето състезатели утре имат вече доста мачове зад гърба си, няма да е същото утре. Очаквам кураж и идеи от тях".

„Клубът ще анонсира нещо, ако се случи трансфер през тези дни. Това не е моя работа. Господин Караманджуков е по тази част“, завърши Шимунджа.