Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета, направи любопитен коментар по повод предстоящия мач на Лудогорец в директните елиминации в Лига Европа срещу италианския гранд Интер. Шефът на "червените" заяви, че заради този мач в Италия ще се говори много за българския футбол.

"Това е много труден, бих казал жесток жребий за Лудогорец. Ще бъде много трудно на терена, но и доста вълнуващо, сигурен съм. От друга страна, това е идеален повод да се говори повече за българския футбол в Италия и Европа. Ето, в най-големия ни вестник "Гадзета дело Спорт" има много материали за Лудогорец - успехите му, историята, базата на клуба", заяви Джарета пред "Меридиан Мач". 

"За Лудогорец ще е вълнуващо да стъпи на стадиона на Интер, макар че преди година са играли с Милан. Знаете, че Интер се бори за титлата с Ювентус. Мисля, че отборът заслужаваше повече срещу Барселона и трябваше да излезе от групите на Шампионската лига. При всички положения това си остава страхотен отбор с изпълнители на световно ниво, който е воден от изключителен треньор", добави италианецът.