Изпълнителният директор на Берое – Стелиян Попчев, се обяви за среща между футболните хора в България, на която да се направят промени, тъй като по неговите думи „спортът в България затъва“.

Шефът на старозагорци участваше в пресконференцията преди мача с ЦСКА от първия пролетен кръг на efbet Лига. Берое приемат „червените“ в неделя от 14:15 часа на стадиона под Аязмото.

„Спортът в България затъва, трябва да се направи една кръгла маса, да седнат футболните хора и държавата и да се направят промени", заяви изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев.

 „Предупредили сме ЦСКА, че Кръстев ще бъде в групата, но дали ще играе, ще прецени треньорът Николай Киров. Очаквам по-приятно лице от Берое през пролетта. Надявам се да има надграждане. Призовавам феновете да си купят предварително билети за мача. Има доста продадени билети и дано направим празник за футбола в Стара Загора“, заяви още Попчев.

„Няма промяна във финансовото състояние на клуба. Няма подобрение, няма и влошение. Доста е трудно намирането на класни футболисти, защото те отказват да дойдат в България. Предприехме политика по обновяване на състава. Берое може да послужи като трамплин към по-високо ниво“ разкри директорът.