Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели, че очаква труден двубой срещу ЦСКА в първия пролетен кръг на шампионата. Специалистът призова феновете на старозагорци за подкрепа.

Мачът между Берое и ЦСКА е в неделя от 14:45 часа на стадион „Берое” в Стара Загора и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

"Очаквам изключително труден двубой, срещаме лидера в efbet Лига. Надявам се да има подобрение в играта ни в сравнение с есента. Работихме през подготовката за подобряване на синхрона между отделните линии. За сработеност е необходимо време и може би това ще бъде проблем в първите кръгове", коментира Киров на пресконференцията преди мача.

Треньорът ще може да разчита на преотстъпения от ЦСКА нападател Калоян Кръстев. Между двата клуба има договорка той да не играе за Берое в мача срещу "червените", но предвид липсата на достатъчно играчи, Кръстев ще попадне в групата на старозагорци за мача в неделя.

"Предупредили сме ЦСКА, че Кръстев ще бъде в групата, но дали ще играе, ще прецени треньорът", каза изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев.