ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия утре мач с ЦСКА от V кръг на efbet Лига. 

Клубът напомня, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани от органите на реда.

В момента билети за мача се продават на клубната база. В събота между 12:00 ч. и 19:00 ч. ще работят касите на улица "Васил Левски". В неделя същите гишета отварят в 10:00 часа. 

Феновете на гостуващия отбор ще могат да си закупят билети в деня на мача от касата на сектор "Гости". Тя отваря в 13:00 часа. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците от София, че на входа на сектор „Г“ има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

В неделя "Лудогорец Арена" ще отвори врати два часа преди началото на двубоя - в 18:30 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.

ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се облекчи пропусквателният режим.

Документът за самоличност и декларация за малолетни посетители са задължителни!

ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от efbet Лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от закона за Закрила на детето мaлолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателният режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.