Сагата с акциите на футболния Левски е към края си. "Труд" информира, че Тити Папазов ще стане преносител на ценните книжа на "сините".

В края на деня се очаква самият той да признае, че информацията отговаря на истината, като е направил сериозно проучване, преди да се реши на този ход. Датата не е случайна и е избрана заради рождения ден на клубната легенда Георги Аспарухов-Гунди.

lap.bg
12 снимки

В последните дни е имало срещи между оперативното ръководство, в лицето на Павел Колев и фенски организации. На тях са присъствали доверени лица на Божков. Идеята е той да прехвърли акциите на друг човек, който да може спокойно да преговаря с кандидат-спонсори и Левски да започне да си стъпва на краката.


Още по темата:

Срещата за бъдещето на Левски приключи, Павел Колев отказа коментар
Спас Русев готов отново да помага на Левски?
Готвят се големи промени: Левски може да има нов собственик от лятото?


Според вестника, Папазов се е разбрал по телефона лично с Васил Божков за всичко около прехвърлянето. Тити е получил разрешение и от властите да се наеме в важното клубно тегло и да спаси Левски от фалит, отново по информация на изданието.

LAP.bg
100 снимки

Папазов вече е започнал процедурите за търсене на сериозни нови спонсори. Водени са преговори и със Спас Русев, както стана ясно по-рано днес. Процедурата е да се изискват акциите чрез т.нар. "официално писмо", което се очаква лично от Васил Божков.