Юношата на Левски Деян Иванов вярва, че в България трябва да се дава повече шанс на българските играчи. Бранителят е собственост на Левски, но в момента се подвизава в тима на Ботев Враца.

"В момент като този, в който цялата футболна общественост е "замръзнала", ние професионалните спортисти трябва да продължаваме да бъдем отдадени на спорта и футбола”, коментира Иванов пред Evima Sport.

“Да поддържаме спортна форма, да се опитваме да подобрим уменията и знанията си, защото скоро всичко това ще отмине и футболът отново ще бъде нашето ежедневие. Разбира се, както всички в момента обръщаме повече внимание на семействата си, защото целогодишно сме далече от тях”, продължи той.

„Основното и най-важно нещо, което трябва да се промени, е да се разчита и дава шанс на български футболисти. Чужденците, които идват в нашите клубове да са наистина класни и да вдигат нивото на отбора, на съотборниците си и на българския футбол като цяло”, каза още Иванов.

„Управлението трябва да бъде по западни стандарти и от хора, които да видели на практика как става това. В наше време в момента това са Стилиян Петров, Димитър Бербатов и Мартин Петров, доказали се през годините като истински българи и мъжкари преди всичко, които ще дадат всичко на българския футбол", завърши бранителят.