Организираните фенове на ЦСКА излязоха с обръщение в навечерието на пролетния дял в шампионата. От Фейсбук страницата Трибуна Сектор Г призоваха за нестихващ ентусиазъм у привържениците, въпреки че „червените“ ще домакинстват на Националния стадион „Васил Левски“, а не на домашния „Българска армия“.

Ето какво написаха от Трибуна Сектор Г:

Армейци,

Началото на пролетния полусезон вече чука на вратата. Този път няма да говорим за титли и купи, въпреки че това е есенцията на съществуването на нашия клуб и винаги ще бъде така.

Въпреки че временно сме извън нашия дом, бихме искали ентусиазмът, който показахме през изминалата година, да не стихва и на Националния стадион. Нека затвърдим нивото, което поддържаме и подкрепата ни да се засилва с всеки изминал мач. В момента расте ново поколение армейци, които имат удоволствието да се наслаждават на един от най-силните периоди на "Сектор Г" през годините, а повярвайте ни, нямаме намерение да спираме. Единствено и само от нас зависи какво ще оставим на нашите деца и пътят ни е само напред и нагоре!

Всички заедно като юмрук!

За ЦСКА и дружината!