Бившият капитан на Партизан и настоящ треньор на ЦСКА - Саша Илич, говори пред Telegraf.rs за взаимоотношенията си с Миодраг Йешич, който по-рано днес си отиде след жестока катастрофа. Легендата на сръбския гранд, който от своя страна също се сбогува с Йешич, сподели, че загубата на Генерала е непоправима за сръбския футбол.

"Дори не знам какво да кажа в този миг, освен че смъртта на Йеша е голяма трагедия. Непоправима загуба за Партизан и за сръбския футбол. Йешич е легенда, защото навремето защитаваше цветовете на националния отбор на Югославия. Тогава не беше никак лесно да влезеш в отбора заради огромната конкуренция", почна покрусеният Илич.

"Той беше изключителен човек, честен и искрен. За съжаление приживе самият той преживя много страдания. Дъщеря му беше убита и дори не мога да си представя как се е борил с това, но съдбата го отведе по същия път, не го пощади...", продължи треньорът на “червените”.

"Наскоро се чухме, разбрахме се да се видим. Сега всички сме тъжни. Един страхотен човек, легенда на Партизан, отиде си твърде рано", завърши Илич.

Треньорът на ЦСКА пусна и стори в своя Инстаграм, пишейки "Почивай в мир", с което се сбогува с Миодраг Йешич.

Саша Илич стори Миодраг Йешич

източник: Instagram.com