Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минилания успех срещу Пирин. "Червените" се завърнаха на върха в efbet Лига след успеха. 

"Няма нищо ключово тук, ако ЦСКА иска да е в борбата за титлата, трябва да побеждава. Беше един труден мач за нас. Имахме няколко възможности за гол, които не успяхме да използваме. През второто полувреме също изпуснахме да вкараме гол. Можеше да бъдем наказани за това 15-ина минути преди края на мача и сега в самия край. Вече мислим за следващия мач", коментира той. 

start-photo.bg
100 снимки

"С цялото ми уважение към Пирин, срещу Левски е друго. Имахме желание и енергия, това искам да виждам. Нека да кажа нещо за феновете, направиха една страхотна атмосфера и тяхната подкрепа ни дава сили. Не веднъж съм го казвал разполагаме с тези футболисти, ще използваме тези, които са подходящи за противника. Днес се върнаха в игра Туфегджич и Турицов, остават ни единствено контузените Галин Минков и Жеферсон, ще видим какво е положението", допълни той.

"Вярваме, трябва да вярваме, че можем да станем шампиони. До края имаме 8-9 адски мачове и всеки един от тях ще бъде от тежък по-тежък", завърши Саша Илич.