Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, остана доволен от показаното от неговите играчи при успеха с 4:0 при визитата в Пазарджик на Хебър. „Червените” се наложиха с 4:0 и отново се доближиха на точка от лидера Лудогорец.

Сърбинът сподели, че няма особено значение, дали отборът му е лидер или не, когато разликата е само една точка.

„Със сигурност, когато вкараш бързи голове, всичко става всичко по-лесно. Най-важното е че взехме три точки, да, не сме първи, но дишаме във врата на Лудогорец”, коментира Илич.

„Имахме доста положения, които футболистите на използваха. Може би в някои моменти показаха егоизъм, което аз не харесвам. Но пак казвам, че най-важна беше победата и започваме да се готвим за следващия мач, който е след няколко дни. Всеки мач е финал за нас, остават ни шест мача, всеки следващ мач е най-важен за нас. Нямаше за какво да се пазим.

Мачът срещу Ботев Враца е много труден мач, защото е срещу отбор, който се бори за оцеляване. Феновете ще ни липсват и ще е още по-трудно за нас. И когато бяхме на върха нямаше много голяма разлика, и сега няма разлика – само една точка преднина за Лудогорец.

Човек може да бъде отпуснат, единствено, ако шест кръга преди края си е осигурил титлата или няма шансове за нея. Ние трябва да се борим за всяка една точка”, каза още специалистът.