Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, призна, че е доволен от успеха с 1:0 над Спартак Варна и призна, че по този начин се печелят титлите във футбола.

Сърбинът отличи играта на Станислав Шопов и също така призна, че по време на националната пауза отборът ще се стреми да се подготви за предстоящите изключително важни два месеца и битката за първото място в efbet Лига.

„Един изключително труден мач за нашия отбор. Според мен започнахме отлично срещата, контролирахме играта и вкарахме гол навреме. След това пропуснахме няколко възможности. Вероятно и заради позицията, в която се намираме сега, в последните 15 минути трябваше да покажем една мъжка борба, за да запазим трите точки. В края на деня най-важни са трите точки. Сега има пауза и ще има достатъчно време да възстановим играчите“, започна Илич.

75 снимки

„Доволен съм от тримата, които играха напред днес. Доволен съм от всички. Не хваля играчите индивидуално по принцип, но днес мисля, че Шопов изигра един много добър мач. По този начин се печелят титли. Мачове се печелят трудно, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра обаче трябва да бъде по-дълга“, продължи сърбинът.

„Дори отборите от дъното имат своите цели. Няма голяма разлика, те се борят за оцеляване, ние се борим за нещо по-голямо. Всички тези мачове са много трудни, но имахме щастието да триумфираме във всички. Очакваме сега да си починем и подготвим по най-добрия начин за следващите два месеца, които са решаващи за всичко“, завърши Саша Илич.