Наставникът на ЦСКА Саша Илич изрази известно задоволство то показаното от "червените" при победата над Арда с 3:0. Легендата на сръбския гранд Партизан разкри, че очаква двама нови и добави, че само с добри игри може да види стадион "Българска армия" пълен.

"Благодаря за честитката, не изглеждахме лошо тази вечер. Имахме доста приличен вид. Мога да бъда доволен, защото изпълнихме някои неща от тренировъчния процес. Но имаме какво да чистим, за първи мач е добре. Със сигурност червеният картон ни помогна, но пък знаете, че понякога е трудно да играеш срещу 10 души. Те имаха шансове, но да, помогна ни общо взето", започна специалистът.

LAP.bg
71 снимки

"Получиха се добре нещата днес, статичните положения са много важни. Стигнахме до два гола така. Този отбор на ЦСКА със сигурност има потенциал - и за Европа, и за България. Искаме да се борим за титлата, но за това ни трябват поне двама нови. Доволен съм от наличното, но донякъде, не от всички. Очаквам още двама, които ще ни дадат допълнително качество. Тук не говорим само за заместника на КАйседо, а за още футболисти, които да дадат конкуренция. Днес Кръстев не успя да вкара два-три шанса, трябва да се работи в тази посока".

"Доволен съм от атмосферата. Може би не беше пълен стадионът, но трябва да кажа, че с добри игри само можем да напълним стадиона"

"Назон вече тренира с нас, но все още трябва да влезе в оптимална форма, да влезе и в точните килограми. Ще ни бъде от голяма полза във всички турнири. Не беше част от нашия лагер, което е проблем, но няма какво да направим по темата".

Гледах мачовете на Левски и Лудогорец. Това са тимовете, които имат сходни амбиции като тези на ЦСКА. Гледах мачовете между Септември и Лудогорец, както и между ЦСКА 1948 и Левски. Във втория мач видях два много амбицирани и силни тима. От такива мачове печели българския футбол", завърши Илич.