Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, беше разочарован след равенството 0:0 на отбора му при визитата на Хебър. Сърбинът отчете, че тимът му е изпуснал няколко качествени положения през първата част, а също така са липсвали и няколко ключови футболисти в хода на срещата в Пазарджик.

„Сигурно е, че през първото полувреме не си използвахме качествено положенията. В такъв мач, в който отборът срещу нас се брани всяка една минута все повече и повече, е трудно да се играе. И така се случи, че мачът завърши 0:0. Не искахме този резултат, но това стана накрая“, започна сърбинът.

start-photo.bg
98 снимки

„Очаквах Хебър да играе защитно, проблемът беше в нас. Имахме 4-5 добри положения през първото полувреме. 2-3 пъти вратарят им се намеси, в другите не се справихме добре. Хебър игра умело и им честитя точката“, сподели още Саша Илич.

„Липсваха ни няколко играчи днес, имахме наказани. Асприля още не е картотекиран, но това е само първи кръг, Бисмарк е контузен. Никога не съм се оплаквал, няма да го сторя и сега. Това е едва първи кръг и има още много да се играе“, продължи предводителят на „червените“ от София.

„Предстои ни Европа и трябва да ротираме много играчи, както миналата година. С всяка следваща тренировка играчите ще бъдат все по-готови. В българския шампионат няма много леки мачове, така че мисля, че мачът с Крумовград ще зависи от нас от това как ще влезем в него и как ще използваме положенията си“, завърши Саша Илич.